Afbeelding

Trekkertrek Ossendrecht verhuist naar Plaatsluis

Algemeen

OSSENDRECHT - Trekkertrek Ossendrecht gaat verhuizen. Normaliter vindt het evenement plaats aan de Aanwas, maar op 27 augustus zal de Plaatsluis het decor vormen van het doorgaans goed bezochte evenement.
De organisatie heeft namelijk de samenwerking gezocht met Schaal Sels, een wielerkoers van Merksem. Dit betekent dat de pedaalridders het terrein enkele malen zullen passeren. "Zo hoeft publiek zich dit jaar voor het eerst niet op te splitsen op de laatste zondag van augustus, maar kan het tegelijkertijd van beide evenementen genieten!", aldus de organisatie.
Op 27 augustus is het tijd voor Trekkertrek Ossendrecht. Naast de standaard landbouwklassen is er bij deze editie ook plaats voor de agrisport en de hypropullers. Ook de allerkleinsten gaan in de middag van de laatste zondag van augustus de strijd met elkaar aan in de traptrekkerrace.
Wielerkoers Opvallend detail is dat de trekkertrek dit jaar niet zoals gebruikelijk aan de Aanwas plaats zal vinden, maar op de Plaatsluis. "We hebben gekozen voor een samenwerking met Schaal Sels, een wielerkoers van Merksem, die enkele malen het perceel zal passeren. Zo hoeft het publiek zich dit jaar voor het eerst niet op te splitsen om van beide evenementen te kunnen genieten!", aldus de organisatie.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief