Mark Aberti in actie.
Mark Aberti in actie. Foto: Patrick van Loon

Succesvol weekend voor paratafeltennisser Mark Alberti

algemeen

HOOGERHEIDE - Afgelopen weekend stonden er 2 toernooien op de agenda voor de paratafeltennissers. Op beide toernooien nam Mark Alberti namens Hotak'68 de honneurs waar.

Op zaterdag 16 februari waren de Open Zuid-Hollandse kampioenschappen in Zoetermeer. Mark was ingedeeld in de B categorie en moest een 6-kamp spelen. Hij deed dit meer dan verdienstelijk. Mark begon gelijk met een zware partij die hij helaas in 5 games verloor waarvan de laatste game maar nipt met 12-14. Hiervan moest hij even bekomen maar hij revancheerde zich knap. Hij liet zien dat er nog altijd veel progressie in zijn spel zit. De 4 wedstrijden erna werden glansrijk gewonnen, ook van tegenstanders waar hij nog nooit van had gewonnen. Doordat zijn eerste tegenstander ( die Mark maar net met 3-2 wist te kloppen ) nog 2 wedstrijden verloor ging Mark er met de eerste prijs vandoor. Een mooie prestatie.

RRT toernooi
Op zondag 17 februari was het 3de RRT toernooi van dit seizoen, gespeeld in Den Bosch. Hier liet Mark ook weer van zich spreken. Dit maal moest er een 5-kamp gespeeld worden in de 3de klasse. Mark won er 3 en verloor er 1 met als mooi resultaat een zilveren medaille. Met blije geest maar met vermoeid lichaam kon Mark terugkijken op een mooi en succesvol weekend.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief