Logo internetbode.nl/woensdrecht

Goed einde voor Petangeske

  Sport en Vereniging

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 17 december waren er maar liefst 3 spelers van Petangeske die de eer hoog hebben gehouden op het NK Tireren.

Bij de beloften werd Wessel Geertse 3e en behaalde een bronzen plak. In de damesfinale ging het tussen 2 Petangeske speelsters, Lieke van der Voort tegen Ellen Walrave, het werd een hele spannende finale die uiteindelijk als Nederlands Kampioen, Ellen Walrave voortbracht en Lieke van der Voort behaalde de zilveren medaille. De jeugd heeft dit jaar weer geweldige prestaties behaald en wij hopen als vereniging van harte dat dit de Bergse jeugd stimuleert om ook eens te komen kijken.

Uitslagen Kersttoernooi

Op woensdag 21 december werd het kersttoernooi gespeeld. Een recreatief toernooi waarbij de prijzen bij de dames waren voor: Nr. 1 Cor Dogge, nr. 10 Willy Lameir, nr. 19 Ria Rens en nr. 27 Lenie Vercammen.

Bij de heren waren de prijzen voor: Nr. 1 Rinus Kommers, nr. 9 Philip van Eekeren, nr. 17 Henk Rens en nr. 25 Corné Schuurbiers.

Uitslagen Oliebollentoernooi

Woensdag 28 december waren er maar liefst 80 deelnemers om het oude jaar af te sluiten. Een zeer succesvol toernooi en daar waren de prijzen bij de dames voor: Nr. 1 Anne Hoppenbrouwers, nr. 14 Angela Schuurbiers, nr 27 Wil Entrup en de aanmoedingsprijs was voor Marian Franken.

Bij de heren waren de prijzen voor: Nr. 1 Jan van Bergen, nr. 14 Wim Nout, nr. 27 Alhan Rekkers en de aanmoedigingsprijd was voor Jan Timmermans.

NPC competitie

Zaterdag 14 januari spelen de wedstrijdteams van Petangeske om 12.00 uur weer de thuiswedstrijden.

Petangeske 1 speelt tegen PUK.

Petangeske 2 speelt tegen Amitié.

Petangeske 3 speelt tegen Va Tout.

Petangeske 4 speelt tegen De Soepele Pols. U bent van harte welkom om het Petanque spel op deze manier te leren kennen en naar het hoge niveau te komen kijken wat bij de wedstrijdteams behaald wordt.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief