<p>Buurtbewoners legden na de vondst bloemen weg voor overleden meisje.</p>

Buurtbewoners legden na de vondst bloemen weg voor overleden meisje.

(Foto: Tom van der Put)

Overleden baby Wernhout door geweldsmisdrijf om het leven gekomen

  112 Meldingen

WERNHOUT - De baby die 12 mei in Wernhout werd gevonden blijkt door een geweldsmisdrijf om het leven te zijn gekomen. Dat heeft de politie vastgesteld na uitgebreid onderzoek.


Woensdag 12 mei werd in het park Wernhoutsburg het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby aangetroffen. Een bewoner van het park wilde een vuilniszak opruimen, toen er tot zijn grote schrik een baby in bleek te zitten. Daarop werd de politie gealarmeerd. Na uitgebreid onderzoek op het lichaampje heeft de politie vastgesteld dat de baby door geweld om het leven is gekomen. De vuilniszak waar het meisje in gevonden werd, heeft vooralsnog geen doorbraak opgeleverd. Het onderzoek, dat gedraaid wordt door het Team Grootschalige Opsporing, is dus nog in volle gang. Nog altijd is niet duidelijk wie de moeder en vader van het meisje zijn. De politie maakt zich zorgen om hen en biedt graag de hulp die zij mogelijk nodig hebben. 

Tips

Bij de politie zijn inmiddels 25 tips binnengekomen, waarvan een deel nog wordt onderzocht. Deze tips hebben helaas nog niet geleid tot het achterhalen van de identiteit van het meisje en haar ouders. Daarom is de politie nog steeds hard op zoek naar mensen idee mogelijk iets gezien hebben in de dagen voordat het meisje op 12 mei werd gevonden in het park. Heeft u informatie voor de politie? Melden kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Politi


 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief