Foto: Politie

Vermist 15-jarig meisje uit Ossendrecht weer terecht, twee mannen uit Zundert blijven verdachten

  112 Meldingen

ZUNDERT - Het 15-jarige meisje uit Ossendrecht dat al bijna vier weken vermist was is gisteravond gevonden. Dat schrijft de Politie Roosendaal op Twitter. De twee mannen uit Zundert die vorige week aangehouden werden blijven verdachten in de zaak. 


Op maandag 16 augustus werd het 15-jarige meisje voor het laatst gezien in Ossendrecht. Daarna ontbrak ieder spoor van haar. Er werd een Vermist Kind Alert verstuurd en er werd aandacht aan de zaak besteed in Opsporing Verzocht. Gisteravond kon de politie met goed nieuws komen. “Het vermiste meisje uit Ossendrecht is weer terecht”, schrijft de politie op Twitter. “Ze werd zojuist, voor zover nu bekend, in goede gezondheid aangetroffen. De collega’s gaan nu met haar in gesprek. In verband met privacy doen we geen verdere mededelingen. Al onze tweets die betrekking hadden op haar zijn verwijderd.”

Bijna anderhalve week geleden, op woensdag 1 september, werden er in Zundert twee mannen aangehouden. Het tweetal zou meer weten over de vermissing van het meisje. Ze zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar ze blijven wel verdachten in de zaak, vertelt een politiewoordvoerder tegen NOS.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief