Foto: Gemeente Zundert

Nieuwe huisstijl voor Gemeente Zundert

ZUNDERT - Groen, gedreven en gemeenschapszin, maar ook kracht en verbinding. Deze kernwaarden van de gemeente Zundert zijn terug te vinden in de onlangs gelanceerde nieuwe huisstijl van de Gemeente Zundert, welke bestaat uit een nieuw logo en nieuwe kleuren. Het komend jaar wordt de nieuwe huisstijl stapsgewijs geïntroduceerd.


"De gemeente heeft in de afgelopen paar jaar ingespeeld op de maatschappelijke, technologische en bestuurlijke ontwikkelingen om ons heen. Deze vragen om een overheid die middenin de samenleving staat. De organisatie is over de volle breedte doorontwikkeld en de Gemeente Zundert is nu een netwerkgemeente met de kernwaarden: groen, gedreven en gemeenschapszin. Hier hoort een nieuwe huisstijl bij die past bij de gemeente Zundert anno 2019", zo verklaart de Gemeente Zundert. "Naast de verdergaande digitalisering van de samenleving is daarom gekeken hoe de huisstijl hierop aangepast kon worden. Dat is nu gebeurd met een herkenbaar beeldmerk en nieuwe kleuren".

DNA-onderzoek

De huisstijl is gebaseerd op het in 2017 uitgevoerde 'DNA-onderzoek' waarbij inwoners, ondernemers, ambtenaren en bestuurders op zoek gingen naar de typische kenmerken van de gemeente Zundert. Groen, gedreven en gemeenschapszin, maar ook kracht en verbinding, zijn de hieruit voortgekomen trefwoorden. Het nieuwe logo wordt gefaseerd doorgevoerd. Zowel het oude als het nieuwe logo komt daarom voorlopig nog voorbij.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Werkvoorbereider / tekenaar

Maarheeze

verpleegkundige extramuraal

Made

Verkoopmedewerker m/v

Nederland en België

Chauffeur

Tussen Zundert en Budel

Meerdere vacatures

Halsteren

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief