Kinderen van Amasiko Greenschool, Uganda.
Kinderen van Amasiko Greenschool, Uganda.

Walk for Children op zondag 29 december

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Op de laatste zondag van december organiseert de stichting Let the Children Play de zevende Walk for Children vanuit Rijsbergen.

Zondag 29 december kunt u heerlijk wandelen in de omgeving van Rijsbergen, en dat allemaal voor een goed doel nl. stichting Let the Children Play die in 2009 haar stichting oprichtte om ondersteuning te bieden aan kinderen in Oeganda. Sinds 2012 ondersteunen zij Amasiko Greenschool te Uganda, en ondertussen staat en draait er een complete kleuter en basisschool met 350 kinderen in 10 groepen waar kinderen elke dag een ontbijt en een warme maaltijd krijgen. Dat is/wordt mogelijk gemaakt mede door onze donateurs, sponsors en u als wandelaar van de Walk for Children. Hartelijk dank daarvoor.

U kunt zich inschrijven bij sporthal/cafe ’t Trefpunt te Rijsbergen tussen 12.30 en 13.30 uur; kids t/m 11 jaar gratis. Er zijn 2 afstanden uitgezet van 6 en 11 km. Er wordt gewandeld over onverharde wegen, dus houdt rekening met goede (wandel) schoenen. Net als afgelopen jaar is er een tussenstop met koffie/thee/ranja en bij terugkomst bij ‘t Trefpunt wacht er een heerlijke kop snert of chocomel op u. Als afsluiting spelen we weer een gezellige tombola met leuke prijzen. Kom jij ook gezellig wandelen voor de kinderen in Oeganda?

Meer informatie over stichting Let the Children Play vindt u op de website www.letthechildrenplay.nl of volg ons via onze Facebook pagina Stichtinglethtechildrenpay.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief