Pauzeplaats aan de Panhoefsebaan.
Pauzeplaats aan de Panhoefsebaan. Foto: D.v. Nijnatten

Geslaagde veldtoertocht RTC Zundert

Sport en vereniging

ZUNDERT - De 40e editie van onze jaarlijkse veldtoertocht, afgelopen zondag, mag als zeer geslaagd genoemd worden. Niet alleen het weer was onze gunstig gezind maar ook over de belangstelling voor deelname aan onze tocht kunnen we meer dan tevreden zijn. Wij konden 850 deelnemers begroeten welke hebben genoten van een hele mooie route.

De inspanningen van de mensen van de werkgroep, welke de route hebben uitgezet, en welke ook verschillende keren wat kleine aanpassingen hebben moeten doen aan de route, zijn zodoende beloond. Ook hebben zij bij deelnames aan andere tochten reclame gemaakt voor onze tocht. Daarnaast hebben bijna alle leden en nog een aantal vrijwilligers op de dag van de tocht zelf op verschillende manieren hun bijdrage geleverd voor het slagen van het evenement. Na afloop was er nog een nazit welke traditioneel nog heel gezellig was.

Programma

Voor zondag kunnen onze eigen leden weer zelf de fiets op. Zo wordt er om 09.00 uur vertrokken voor een wegrit. Afhankelijk van de belangstelling wordt er in twee groepen gereden.

Voor onze veldtoerders staan er op de kalender twee ritten namelijk Wortel en Putte. Onderling wordt afgesproken waar men zal gaan deelnemen en hoe het vervoer geregeld wordt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief