Links: Peter de Hoon, de winnaar van deze avond. Rechts: Rudy Baardman, die de 2e plaats verdedigde.
Links: Peter de Hoon, de winnaar van deze avond. Rechts: Rudy Baardman, die de 2e plaats verdedigde. Foto: Niels Vriends

Nieuwjaarsreceptie Kruisboogvereniging Ons Genoegen

Sport en vereniging

ZUNDERT - Afgelopen zaterdag was het de nieuwjaarsreceptie van Kruisboogvereniging Ons Genoegen. Traditioneel gaan we dan met het pistool en flobert schieten bij Gilde Sint Jan te Wernhout.

Met maar liefst 30 personen, gingen we rond klokslag 19 uur naar de baan, om met het pistool te gaan schieten. Daaruit is de volgende uitslag ontstaat 1: Rudy Baardman met 147 punten, 2: Peter de Hoon met 136 punten, en op de 3e plaats René Vriends met 128 punten.

Tussen het pistool schieten en flobert schieten, gingen de champagne flessen open om te toasten op het nieuwe jaar 2020.

Na het pistool schieten en het toasten, werd er flobert geschoten hierbij is de volgende uitslag ontstaan 1. Christ Hereijgers met 150 punten, 2. Loek Musters met 149 punten, en op de 3e plaats Peter de Hoon met 145 punten.

Nadat beide rondes verschoten waren, kwamen we uit op de volgende einduitslag 1. Peter de Hoon met 281 punten, 2e Rudy Baardman met 278 punten. 3e Loek Musters met 274 punten. Nadat het schieten voorbij was, werd er nog lang gezellig nagepraat.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief