Fietsend of wandelend ‘Met Moerse Boys de zomer door’
Foto: Peter Snepvangers

Fietsend of wandelend ‘Met Moerse Boys de zomer door’

KLEIN ZUNDERT – In Klein Zundert gaat komende zondag ‘Met Moerse Boys de zomer door’ van start, een zomeractiviteit van VV Moerse Boys waarbij zes zondagen achtereen fiets- en wandelroutes voor het hele gezin worden gehouden. Korte en lange afstanden, en tochten met en zonder puzzelopdrachten. wils.


Doel van de zomeractiviteit is om de ontstane ‘coronaleegte’ - het Bloemencorso is immers afgelast en voor velen zit er dit jaar geen vakantie in het buitenland - in de agenda’s op te vullen. Iedere zondag is er keuze uit vier wandeltochten en twee fietstochten. Start- en eindpunt van de routes is steeds Sportpark Akkermolen. Er zijn verschillende wandeltochten van ongeveer 5 en 12 km. Daarnaast zijn er fietstochten van ongeveer 15 en 35 km. Er kan op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur worden ingeschreven in de kantine van Moerse Boys. Online aanmelden is mogelijk via www.moerseboys.nl. Iedereen mag meedoen en deelname is gratis.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>