Beeld van een van de eerdere edities van de Rijsbergse Vliegerdagen.
Beeld van een van de eerdere edities van de Rijsbergse Vliegerdagen. Foto: Charles Luijten

Ook dit jaar streep door Rijsbergse Vliegerdagen

Door: Addo Sprangers Algemeen

RIJSBERGEN - De Rijsbergse Vliegerdagen, gepland op 21 en 22 augustus, gaan niet door. Na de afgelasting van het evenement vorig jaar had dit jaar de twaalfde editie moeten plaatsvinden, maar opnieuw gooit het coronavirus roet in het eten.

Het evenement laten doorgaan is geen optie, zo maakt de organisatie duidelijk. “De toekomst is nog onzeker en op heel veel vragen hebben we geen antwoord. De onzekerheid is te groot. Veiligheid en gezondheid zijn dan op dit moment de belangrijkste factoren, vandaar het besluit om dit jaar geen Rijsbergse Vliegerdagen te organiseren. Uiteraard vinden we dat heel erg jammer. Maar, zoals gezegd, er zijn te veel factoren waarop geen antwoord gegeven kan worden.” En dus blijven de weilanden van de familie Machielsen aan de Tiggeltsestraat in Rijsbergen, de vertrouwde locatie van de Rijsbergse Vliegerdagen, ook dit jaar leeg.

Bericht

De meer dan 300 deelnemers aan het evenement hebben inmiddels bericht gehad over het afblazen van de Rijsbergse Vliegerdagen. De organisatie hoopt dat de twaalfde editie van de Rijsbergse Vliegerdagen kan volgend jaar wel kan plaatsvinden. Dat zou dan het geval moeten zijn op 20 en 21 augustus 2022. Surf voor meer informatie naar www.rijsbergsevliegerdagen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief