<p>Mark Bogers, eigenaar van eetcaf&eacute; De Tijd in Rijsbergen: &#39;Ik ben een positief ingesteld mens&#39;</p>

Mark Bogers, eigenaar van eetcafé De Tijd in Rijsbergen: 'Ik ben een positief ingesteld mens'

(Foto: Charles van Campenhout)

Horeca-exploitant Mark Bogers: ‘Heel fijn om onze gasten weer te zien’

RIJSBERGEN - Mark Bogers, eigenaar van eetcafé De Tijd in Rijsbergen, is blij dat we terrassen weer open zijn. “Alles wat meer is dan een gesloten zaak, is momenteel meegenomen.”


“Uiteraard ben ik als ondernemer blij dat we weer iets mogen doen, na dit dertig weken niet te hebben mogen doen. Als is het heel beperkt. Van twaalf uur ‘s middags tot zes uur ‘s avonds zijn er maar weinig mogelijkheden om tot een goede exploitatie te komen. Wel is het heel fijn om onze gasten weer te zien en even bij te kunnen praten. De gasten komen wel, ze gunnen het ons. Dat is leuk. Aan de andere kant: je wilt méér. Je moét ook méér. Online en via de Plus in Rijsbergen hebben we de voorbije maanden gelukkig wel maaltijden kunnen afzetten. De website is nu ook nodig om te kunnen overleven. Maar overleven is iets anders dan leven, hè? Als ondernemer wil je er voor je gasten zijn en hen entertainen. Maar ik ben een positief ingesteld mens. Alles wat meer is dan een gesloten zaak, is momenteel meegenomen.” De heropening van de terrassen is volgens Mark Bogers ook bij de gasten warm ontvangen. “Je merkt dat ze eraan toe zijn om buiten huis weer iets te ondernemen. Iedereen heeft het zogezegd wel een beetje gehad met het coronavirus, al is het er natuurlijk nog steeds. Voorzichtigheid blijft dus geboden. De gezondheid is toch het belangrijkste. Bovendien wil ik open gaan op een goede manier, om niet in oktober de zaak weer te moeten sluiten. Eigenlijk zitten we te wachten op het moment dat we, net als voorheen, weer gas kunnen geven.” 

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief