Jos Jochems (voorzitter Corso Zundert) en Ron Dirven (directeur-conservator Van GoghHuis) bekrachtigen de samenwerking.
Jos Jochems (voorzitter Corso Zundert) en Ron Dirven (directeur-conservator Van GoghHuis) bekrachtigen de samenwerking. Foto: Erwin Martens

CorZo! Expo in Van GoghHuis in Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - De corso-expo is terug! Niet in de grootse vorm van vorig jaar, maar in een enigszins afgeslankte vorm. “En nog steeds de moeite waard,” belooft Stichting Bloemencorso Zundert. 

Het Vincent Van GoghHuis en Stichting Bloemencorso Zundert hebben de handen ineengeslagen. In één van de ruimtes van het Van GoghHuis kunnen belangstellenden van 4 augustus tot en met corsomaandag (6 september 2021) een overzicht van een jaar corso bouwend Zundert beleven. 

Zeven aspecten

Bij ‘CorZo!’ worden zeven aspecten van het corso op zeven zuilen getoond, aangevuld met beeld en geluid en andere bijzondere wetenswaardigheden. Een jaar van ideeën, van maken en creëren. Een jaar van samen aan de slag op het veld en in de tent. Een jaar van veel plezier en vreugde en soms van teleurstelling. Een jaar van leven met hart en ziel. “Want zo doen we dat in Zundert,” meldt Stichting Bloemencorso Zundert. De expositie kan worden bezichtigd tijdens de openingstijden van het Vincent Van GoghHuis in Zundert. Een bezoek aan de expo is goed te combineren met een bezoek aan het geboortehuis van Vincent Van Gogh aan de Markt 26-27 in Zundert. Surf voor meer informatie over het Van GoghHuis naar www.vangoghhuis.com. De openingstijden zijn: woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief