Afbeelding
Foto: Politie.nl

Duo (28 en 33) aangehouden voor diefstal van containers bij bedrijf aan Van Lanschotstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ACHTMAAL - De politie heeft donderdag twee mannen van 28 en 33 jaar aangehouden. Zij worden verdacht van de diefstal van diverse containers van een bedrijf aan de Van Lanschotstraat.

Rond 05.00 uur kwam de eigenaar van het bedrijf aan de Van Lanschotstraat erachter dat er diverse ijzeren containers van zijn terrein gestolen waren. Toen hij de camerabeelden bekeek, zag hij dat de containers in een auto waren geladen. Volgens kennissen van de eigenaar zou de verdachte dit al vaker gedaan hebben. Daarom ging de eigenaar langs bij het adres van de verdachte. Daar zag hij, vermoedelijk, zijn containers staan. Met deze informatie ging de man naar de politie. 

Agenten gingen vervolgens donderdagmiddag langs bij de 28-jarige verdachte. Daar werd inderdaad de vrachtwagen met containers aangetroffen. De verdachte was al weggelopen, maar agenten hadden hem snel te pakken. De man werd aangehouden voor diefstal en heling. Een tweede persoon, een 33-jarige man, is later ook aangehouden. Uit onderzoek zal moeten blijken wat de betrokkenheid is geweest van de twee mannen.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief