Foto: Saskia Roks

Rijsbergen maakt zich op voor Bonte Avond 2019

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - 'Daor gaogut nou nie om'. Zo luidt de titel van de Bonte Avond 2019. De première vindt plaats op vrijdagavond 15 februari. In totaal zullen tot en met zondag 24 februari tien voorstellingen worden gespeeld in De Koutershof.


De artiesten van de werkgroep Bonte Avond hebben aangekondigd ook dit jaar weer met een geweldige show te komen. Geen loze woorden, want al jarenlang loopt De Koutershof avond na avond vol en genieten ruim 2.000 bezoekers van entertainment van de bovenste plank. Alles draait om plezier, lol en humor. Geen onderwerp wordt onbesproken gelaten.

Online verkoop

Zoals gezegd presenteert CV De Aopelaanders dit jaar de Bonte Avond onder de noemer 'Daor gaogut nou nie om'. In totaal worden er tot en met zondag 24 februari tien voorstellingen gespeeld. Op zaterdagmiddag 23 februari is er een voorstelling speciaal voor de 65-plussers. Kaarten voor deze show zijn voor aanvang van de voorstelling bij de ingang van De Koutershof te verkrijgen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online de kaarten te kopen voor de voorstellingen via: bestellen.aopelaanders.nl. De kosten voor de kaarten zijn 11 euro per stuk. Kaarten zijn daarna tot zaterdag 9 februari ook nog te koop bij S-Computers aan de Sint Bvostraat 91 in Rijsbergen, bij Multimate aan de Meirseweg 21 in Zundert en uiteraard online. Op zondag 10 februari kan er telefonisch voor een voorstelling gereserveerd worden.

Borrelen

Na iedere voorstelling is er de gelegenheid om na te borrelen onder het genot van de muzikale klanken van de diverse kapellen van 't Aopelaand. Surf voor meer informatie naar www.aopelaanders.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief