Jessie Fotografie

Burgemeester verbiedt duel tussen VKW en Moerse Boys in Ermelo

  Algemeen,Nieuws

KLEIN ZUNDERT - De finale van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse tussen VKW en Moerse Boys wordt niet gespeeld op het 'neutrale' terrein van EFC '58 in Ermelo. Burgemeester André Baars heeft het duel verboden omdat de veiligheid niet kan worden gegarandeerd.


VKW uit Westerbork, dat donderdag na een spannende strafschoppenserie de halve finale won van Fortuna Wormerveer, was met Moerse Boys overeengekomen dat het duel zondagmiddag op het complex van EFC'58 zou worden gespeeld. Daar heeft de burgermeester nu dus een streep doorgehaald. Beide clubs moeten nu op zoek naar een nieuwe locatie. Inmiddels is wel bekend dat de wedstrijd om 14.30 uur gaat beginnen.

Herkansingsfinale

Mocht Moerse Boys overigens verliezen, dan krijgt het op donderdag 20 juni - eveneens op neutraal terrein - een herkansingsfinale. Omdat het dit seizoen nog in de derde divisie uitkomende JVC Cuijk stopt met topvoetbal op zondag, valt die ploeg weg. Daardoor ontstaat er in de hoofdklasse een extra plaats. In een eventuele herkansingsfinale treft Moerse Boys dan de verliezer van de andere finale tussen Leonidas en JOS/ Watergraafsmeer.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief