Foto: Addo Sprangers

'Dorpsbijeenkomsten' over verkeer, vervoer en openbare ruimte

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De Gemeente Zundert houdt op zaterdag 19 oktober 'dorpsbijeenkomsten' in de vijf kerkdorpen van de gemeente. Onderwerpen zijn het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan én het Integraal Beheerplan Openbare Ruimte (IBOR).


Tijdens deze contactmomenten worden inwoners bevraagd over hun wensen en behoeften voor het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan én het Integraal Beheerplan Openbare Ruimte (IBOR). Het GVVP vormt de basis voor de inrichting van de gemeentelijke verkeers- en vervoersstromen de komende jaren, het IBOR vormt de basis voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

In gesprek

De wensen van de inwoners staan volgens de Gemeente Zundert centraal in deze plannen. Om deze wensen op te halen, gaan medewerkers van de Gemeente Zundert het gesprek aan met de inwoners. Zundert en Wernhout zijn zaterdag 19 oktober als eerste aan de beurt. Van 10.00 uur tot 12.00 uur zullen inwoners worden benaderd ter hoogte van CultuurCentrum De Schroef in Zundert en nabij Bakkerij van Hassel aan de Wernhoutseweg in Wernhout. 's Middags wordt de aandacht verlegd naar Rijsbergen, Achtmaal en Klein Zundert. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur kunnen inwoners van Rijsbergen en Achtmaal hun wensen en behoeften ventileren respectievelijk voor de Plus-supermarkt aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen en bij 't Gouwe Pleintje in Achtmaal. In Klein Zundert vinden de gesprekken tussen medewerkers van de Gemeente Zundert en inwoners plaats bij het Jan Koekenplein, nabij de cafetaria aldaar. De Gemeente Zundert hoopt op een hoge opkomst.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief