Foto: Charles van Campenhout

Aftellen naar jaarlijkse Oktoberfest Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Jetzt geht's los! Het aftellen naar het jaarlijkse Oktoberfest Zundert is begonnen. Komende zaterdag vindt alweer de vijfde editie van het evenement plaats.


Voor de allereerste keer is de plaats van handeling de Aardbeienhal van de CLTV-veiling in Zundert, welke door de organiserende harmonie Nut & Vermaak wordt omgetoverd in een prachtige Oktoberfesthalle om te zorgen voor een tolle Oktoberfestsfeer. Deze zal luister worden bijgezet met binnenkomst door de altijd gezellige klanken van leutband 2 Veuraf gevolgd door hoofdact van de avond: Schlager-Tiroler-Feestband Alpenparty, afgewisseld met DJ Marc den Tenter. Om de sfeer nog verder op te voeren wordt gezorgd voor een ruim aanbod aan bier en de beroemde Bratwurst. De zaal gaat zaterdag open om 16.45 uur. Tot de klok van 23.00 uur kan er worden gefeest.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief