Kunstroute Zundert op zoek naar deelnemers
Foto: Charles van Campenhout

Kunstroute Zundert op zoek naar deelnemers

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van Stichting Beeldend Centrum Zundert, is op zoek naar beeldende kunstenaars uit de gemeente Zundert die willen meedoen aan de jaarlijkse Kunstroute Zundert.


Kunstroute Zundert vindt traditiegetrouw plaats in het derde weekend van mei. Dit jaar dus op 16 en 17 mei. Alle disciplines zijn welkom. Zowel  professionele en semiprofessionele kunstenaars uit de gemeente Zundert worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Dat geldt eveneens voor  amateurs die hun werk serieus nemen. In het Vincent van Goghhuis aan de Markt 27 in Zundert is straks de gezamenlijke expositie te bezichtigen. Dit is tevens het startpunt en informatiecentrum waar bezoekers het programmaboekje en de plattegrond kunt afhalen. Het centrale thema van de expositie is 'breekbaar', bedacht door Lily Knol, de winnares van de Publieksprijs van vorig jaar.

Publieksprijs

Ook dit jaar mogen bezoekers aan het Vincent van Goghhuis aangeven wat hun favoriete kunstwerk is. De winnaar mag volgend jaar het thema bepalen, betaalt geen inschrijfgeld en valt eeuwige roem ten deel.

Deelname

Beeldende kunstenaars die interesse hebben in deelname kunnen zich tot 28 februari aanmelden door via het e-mail adres kunstroutezundert@hotmail.nl. Surf voor meer  informatie naar: www.facebook.com/kunstroutezundert.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>