Foto: Addo Sprangers

Buurtpreventie Zundert nu ook actief op Parc Patersven

  Algemeen,Nieuws

WERNHOUT - Buurtpreventie Zundert heeft er een nieuw gebied bij: Parc Patersven. Hierdoor is buurtpreventie in de gemeente Zundert inmiddels zo goed als honderd procent gedekt.


In het najaar van 2019 namen bewoners het initiatief om te onderzoeken of buurtpreventie op Parc Patersven haalbaar is. Dit resulteerde in een afgelopen maand gehouden informatieavond in gemeenschapshuis Wierenbos in Wernhout. Tijdens deze informatieavond informeerden de stuurgroep van Buurtpreventie Zundert en de wijkagent de aanwezigen over wat er zoal komt kijken bij buurtpreventie. Binnen enkele dagen meldden zich al ruim veertig bewoners aan voor de WhatsApp-groep op het park. Ook ontving Buurtpreventie Zundert aanmeldingen van vrijwilligers die bereid zijn om op ongeregelde tijden op het park te surveilleren. Zij volgen hiertoe op korte termijn een cursus. "Wat buurtpreventie betreft, is de gemeente Zundert inmiddels zo goed als honderd procent gedekt. Een resultaat waar we trots op mogen zijn", aldus de stuurgroep van Buurtpreventie Zundert.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES