Gids Ad de Klerk.
Gids Ad de Klerk.

Wandelt u ook mee door Rijsbergen

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

RIJSBERGEN - De Dorpsraad Rijsbergen organiseert op 20 oktober een eerste historische wandeling onder leiding van Ad de Klerk, één van de lokale gidsen. Graag willen we alle nieuwe bewoners van Rijsbergen uitnodigen om op deze manier iets te leren over de gevarieerde en boeiende historie van ons dorp.

Ook is het de bedoeling dat deze wandeling past binnen het streven van de Dorpsraad om te ‘verbinden’. Om die reden nodigen wij ook Rijsbergenaren die hier al jaren wonen graag uit om zich aan te melden. Tijdens de wandeling kunnen zij hun eigen kennis over Rijsbergen delen maar ook kennis maken met ‘de nieuwkomers’.

Aanmelden en meelopen is gratis! We verzamelen in Het Kaffee St Bavostraat 70 in Rijsbergen om 15.00 uur en bieden u dan graag eerst een kopje koffie aan. Daarna wandelen we ongeveer 1.5 uur om terug te keren naar Het Kaffee rond 17.00 uur voor een drankje. Voor aanmeldingen en vragen kunt u terecht op onze website: www.dorpsraadrijsbergen.nl of via e-mail: info@dorpsraad.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief