Afbeelding

De huizenmarkt en COVID-19

Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Het coronavirus heeft invloed op iedereen, op elke branche en dus ook op de huizenmarkt.

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen hard gestegen. Er is veel meer vraag dan aanbod en de rente is ontzettend laag. Binnenkort starten we met de verkoop van nieuwbouwprojecten, o.a. Hofstede in Rucphen en De Tuinderij fase 3 in Zundert. Dus nieuw aanbod van nieuwbouwwoningen, wat ook hard nodig is.

Wat de toekomst gaat brengen is voor niemand voorspelbaar, maar nog steeds wordt er volop verkocht en gekocht en hoeft de huidige situatie u niet te weerhouden om uw woonwensen te realiseren.

Huis verkopen

Een verkoopadvies op maat bij u thuis is nog steeds mogelijk. Wij schudden geen handen, houden afstand, raken zo min mogelijk aan en wassen/desinfecteren vaak onze handen (conform de richtlijnen van de RVIM).

Behoort u tot de risicogroep of voelt u zich niet prettig bij een fysieke afspraak? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot een online-/virtueel verkoopadvies. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp videobellen, Face-time etc.; indien u hierover niet beschikt, sturen wij u een link waarmee we alsnog kunnen videobellen via internet. Op deze manier heeft u een eerste indicatie van de waarde van uw huis.

Huis kopen / bezichtigingen

Facebook Live Open Huis is op dit moment een succesvol alternatief voor een fysieke bezichtiging, we zenden een bezichtiging live uit naar geïnteresseerden die meekijken.

Ook kunnen wij u individueel (virtueel) rondleiden door het door een huis. Van Hassel Makelaars laat u dan het huis zowel van binnen als buiten zien en verteld hierbij het e.e.a. U kunt vragen stellen en bij concrete interesse is uiteraard een fysieke bezichtiging mogelijk.

Van Hassel Makelaars neemt u graag het werk uit handen, ook in deze tijd m.b.v. onze digitale mogelijkheden en zorgt uiteraard voor het beste (ver)koop resultaat!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief