Pauze in Brecht.
Pauze in Brecht. (Foto: Ferdinand Lakens)

WTC de Trappistentrappers

  Sport en Vereniging

WERNHOUT - Zo links en rechts was het nog wat aangevroren op de vroege zondagochtend, echt glad was het niet maar toch voorzichtigheid geboden bij het bochtenwerk. In het begin was het ook even koud maar al fietsend kreeg je het snel warm en met de zon erbij werd het vervolgens een zeer aangename ochtend.


De wegploeg was weer prima vertegenwoordigd, 30 leden hadden zich gemeld voor de zondagochtendrit. Sommigen hadden de keuze gemaakt tussen feesten en fietsen, sommigen hadden de keuze gemaakt feesten én fietsen. In twee gelijke groepen werd de Winterronde gereden, beide groepen reden dezelfde probleemloze route maar met een klein verschil in tempo.

Toertochten

Vele Trappistentrappers waren afgelopen zondag in Brecht te vinden waar zij een hele aardige veldtoertocht voorgeschoteld kregen. Een leuk parcours met afwisselend technische stukken, bos- en weiland paden maar ook nogal wat verharde wegen erin. De pauze was wat aan de vroege kant maar goed voorzien en nog sfeervol ook. Het was er goed fietsen op een redelijk snel parcours, de hoeveelheid modder bleef binnen de perken. Weinig wind en volop zon maar dat is logisch als de tocht georganiseerd wordt door de Sunshine Trappers. Ook nu weer een zeer acceptabele afstand om op de fiets heen en terug te rijden wat de meesten van ons dan ook gedaan hebben.

Naast Brecht werd er ook in Ossendrecht en Alphen een veldtoertocht gereden waar clubleden present waren.

Mededelingen

De uitnodiging is al een tijdje terug verstuurd naar alle clubleden gevolgd door een herinnering en ook in de verschillende Whatsappgroepen komt het onderwerp regelmatig aan de orde. Het kan dus eigenlijk niemand ontgaan zijn dat ons jaarlijkse teerfeest plaatsvindt op zaterdagavond 30 november. Jezelf opgeven voor dit feest kan nog tot 20 november bij feest@trappistentrappers.nl.

De bestelde clubkleding is intussen binnen gekomen en kan weer worden afgehaald bij Jack van Hoydonck.

Programma

Voor zondag 17 november kunnen de veldrijders zich opmaken voor een toertocht in Kalmthout of in Zoersel. De veldtoertocht van sporting Oekel/van Boxel gaat niet door dit jaar. Om 8.30 uur vertrekken de veldrijders bij van T. De wegploeg vertrekt als vanouds om 9.00 uur, ook bij café van T in Wernhout.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES