Prijswinnaars van de Poteindse Mystery Dahlia
<p>Ed Nouws (L) en Marte Peemen (R) uitreiking van de prijs met op de achtergrond de bloem.</p>

Ed Nouws (L) en Marte Peemen (R) uitreiking van de prijs met op de achtergrond de bloem.

(Foto: )

Prijswinnaars van de Poteindse Mystery Dahlia

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Buurtschap Poteind had in het voorjaar een ludieke interactieve wedstrijd opgezet waarbij in 12 knollenzakjes de speciale knol was verstopt, namelijk de Mystery Dahlia.


Wie ze had gekregen en welke bloem was voor iedereen een raadsel. Van alle ontvangen foto’s waren slechts twee inzendingen met de juiste Mystery Dahlia: “Tropical Sunset”, een tweekleurige dahlia bloem van geel met een uitloop naar roze.

Winnaar Ed Nouws had ze geplant en zodra de knop erin kwam had hij gelijk door dat dit geen Zundertse Dahlia was. Hij is zelf jarenlang de bloemenman van Buurtschap de Berk geweest en herkende meteen de speciale bloem. Een mooie foto van de bloem heeft hij vergroot laten afdrukken en opgehangen in zijn tuin.

Peter Hereijgers had de knollen bij zijn moeder gepland en zal de prijs eerlijk met zijn moeder delen. De gewonnen Poteind merchandise werd enthousiast in ontvangt genomen, wie weet zie je hem een keer met de Poteindpet bij Buurtschap Laarheide in de corsotent.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;