Geslaagde kleurwedstrijd Malawishop
<p>de jury is klaar.</p>

de jury is klaar.

(Foto: MalawiShop)

Geslaagde kleurwedstrijd Malawishop

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Al snel na de opening van de MalawiShop ontstond bij de vrijwilligers het idee om iets te organiseren voor de kinderen van de gemeente Zundert. De opening van de MalawiShop betekende dat, dankzij de spontane steun van de mensen uit Zundert, Nicole van Elteren voortaan de kinderen in Malawi van voedsel, goede zorg en onderwijs kon voorzien.


Al snel kwam het idee om een kleurwedstrijd te organiseren. Natuurlijk was het thema snel gekozen, een kleurwedstrijd voor Sinterklaas. Om de kinderen direct te kunnen bereiken werd contact gelegd met alle basisscholen van Zundert. Het idee werd door iedereen met enthousiasme ontvangen en de scholen adviseerden om zo’n kleurwedstrijd te organiseren voor de kinderen van groep 1 tot en met groep 4. Stephanie Bastiaansen vond snel een leuk ontwerp en nadat de kleurplaten waren gedrukt zorgden de scholen voor de verspreiding.

Lastige klus

De reactie was boven verwachting en zaterdag jongstleden konden Nicole en haar dochters Maria en Diana aan de slag om uit de vele inzendingen de mooiste werkstukken te kiezen. Uit elke groep moesten drie prijswinnaars worden getrokken, dus aan de dames de opdracht om totaal twaalf prijswinnaars bekend te maken. Een lastige klus, want de kinderen hadden natuurlijk heel erg hun best gedaan en allemaal hele mooie kleurplaten ingeleverd. Omdat er zoveel mooie inzendingen waren heeft de jury zelfs moeten besluiten om een paar extra prijswinnaars aan te wijzen. Maar het is gelukt.

De prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd en kunnen a.s. zaterdag 28 november tussen 13.00 en 16.00 uur hun prijs in ontvangst nemen in de MalawiShop, Veldstraat 55 in Zundert. Welke prijs de kinderen hebben gewonnen blijft nog even een verrassing, maar het zal zeker in de smaak gaan vallen bij de prijswinnaars. Met dank aan de bedrijven die de prijzen geheel belangeloos ter beschikking hebben gesteld.

De mensen van de MalawiShop waren blij verrast door het groot aantal ingeleverde kleurplaten.

Opnieuw een bevestiging dat de MalawiShop kan rekenen op de steun van onze lokale mensen. Daarvoor past heel veel dank.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;