Afbeelding
Foto: HVZeeland

Auto slaat over de kop tijdens afhandeling ander ongeval op A58

Door: Ruud Smolders Algemeen

KAPELLE - Een auto is gisteravond over de kop geslagen op de A58 bij Kapelle nadat even daarvoor iets verderop ook al een ongeluk gebeurde. Bij beide ongelukken raakte iemand gewond maar voor zover bekend liep geen van beide ernstig letsel op.

Een auto is gisteravond over de kop geslagen op de A58 bij Kapelle. Even hiervoor vond ook een ongeluk plaats. Het eerste ongeval vond rond 21:20 uur plaats. Volgens de politie was sprake van een personenauto die achterop een andere auto met aanhanger was gereden.

Door de klap vloog de aanhanger, waarop twee brommers stonden, over de kop. De aanhangwagen en de brommers belandden vervolgens op de snelweg, de auto’s kwamen iets verderop tot stilstand. Eén van de betrokkenen liep letsel op. Deze man is door een rapid responder van de ambulancedienst behandeld. 

Tweede ongeluk

Tijdens de behandeling van het ongeluk gebeurde een tweede ongeluk. Rond 22:10 uur klonk namelijk opeens een hoop lawaai. Een auto bleek van de weg te zijn geraakt en op zijn kop terecht te zijn gekomen. Agenten en marechaussees schoten direct te hulp. Ook de rapid responder ging ter plekke. 

De bestuurder, een man, werd door een ander ambulanceteam naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment dat het tweede ongeval plaatsvond, was een deel van de snelweg overigens al afgezet. Rond 23:55 uur was de weg nog altijd deels afgesloten.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief