Afbeelding
Foto: Jeroen van Opstal

Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

Algemeen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

Op 27 april zal Kruiningen bruisen van verschillende activiteiten. Het hoogtepunt van de dag wordt ongetwijfeld de zeskamp, waar teams vol energie en competitiegeest zullen strijden om de felbegeerde titel. Van spannende spellen tot hilarische uitdagingen, er is voor iedereen iets te beleven. Deelnemers en toeschouwers worden aangemoedigd om hun beste oranje outfits uit de kast te trekken. Vrijdag 19 April organiseert het Oranjecomité Kruiningen de jaarlijkse bingo voor de inwoners van Kruiningen. Deze keer is als locatie gekozen voor RondInn, Hoofdstraat 77a Kruiningen. Het programma begint vanaf 19.00 uur. De Korenbeurs organiseert vrijdagavond 26 april de Koningsnacht in de tent met diverse artiesten. Programma KONINGSDAG 2024 zaterdag 27 april:

7.45 Reveille door EMM; 9.30-9.45 Opening bij de muziektent door EMM; 9.45 start zeskamp junioren; 11.45 Optocht door het dorp onder begeleiding van De Scheldedweilers, Leuk om je fiets te versieren; 14.00 Start Kindervrijmarkt op het grasveld bij de kerk, Bij regen gaat de vrijmarkt niet door.; 16.00 Einde Kindervrijmarkt; 14.00-16.00 Zeskamp (jong) Volwassenen; 16.00 Prijsuitreiking Senioren zeskamp

(tijden zijn onder voorbehoud, houd onze Facebook pagina in de gaten voor wijzigingen) Om 19.00 is er een oranjezangavond in de Johanneskerk.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief