Afbeelding
Foto: Politie.nl

Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

Door: Charlotte Sijbers Politie

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

Een automobilist zat rond 21.30 uur in de eerdere genoemde auto op een parkeerplaats op de camping. Ineens kwam er een dronken man aangelopen. Hij vroeg of de man hem ergens naartoe wilde brengen. Dit weigerde de automobilist. Hierop pakte de dronken man de automobilist stevig vast en duwde hem de auto uit, vervolgens nam hij plaats achter het stuur en reed met de auto weg. Door een track-en-tracesysteem kon de auto worden gevolgd. Bij het Kaasgat had de dief zich vastgereden in het zand. De gearriveerde politie vond de auto, maar de bestuurder was gevlucht. Niet veel later liep een man in de richting van de agenten. Hij hield de sleutels van de auto in de lucht en vertelde dat hij dom was geweest en de auto had gestolen. 

De politie hield de 24-jarige man aan en nam hem mee naar het politiebureau. Hier bleek dat de man onder invloed was van alcohol. Hij zit vast voor verder onderzoek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief