Afbeelding
Foto: HVZeeland
UPDATE

Grote alcoholcontrole op carpoolplaats Vierwegen bij Kapelle

Door: Eveline Jansen Politie

KAPELLE- De politie heeft zaterdagavond een grote alcoholcontrole gehouden op carpoolplaats Vierwegen. Diverse voertuigen werden door motoragenten van de hoofd- en snelwegen gehaald en naar de controleplaats geleid. Daar werd bij de bestuurders een alcoholtest afgenomen. 

Agenten van het politiebasisteam Oosterschelde en wijkagenten van de gemeente Reimerswaal hielden zaterdagavond op carpoolplaats Vierwegen een grote alcoholcontrole. Motoragenten haalden diverse voertuigen van de hoofd- en snelwegen en brachten deze vervolgens naar de controleplaats. Daar werd een alcoholtest afgenomen bij de bestuurders. Omstreeks 23.00 uur waren er volgens één van de agenten ongeveer 200 voertuigen gecontroleerd. Hiervan werd één bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Daarnaast werden er enkele kleine zaken geconstateerd. 

Update

In totaal werd er bij 325 bestuurders getest of zij zich met alcohol op in het verkeer begaven. Eén van de bestuurders had zoveel gedronken dat bij deze bestuurder het rijbewijs ingevorderd werd. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief