Afbeelding
Foto: Shutterstock

Roosendaalse Lijst wil coronasneltest voor politie en boa’s

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Wat is het gemiddelde uitvalpercentage van politie en boa’s vanwege (mogelijke) coronabesmettingen? Dat willen Marco Schillemans en Peter Raijmaekers weten namens de Roosendaalse Lijst.

“De besmettingen van Corona lopen behoorlijk snel op. Iedereen in onze gemeente heeft hier last van of ondervindt zelf hier de (grote) nadelige gevolgen van”, steleln de politici. Steeds meer mensen laten zich testen bij klachten, maar in de tussentijd mogen zij niet werken. “Uiteraard geldt dit ook voor onze boa’s en politiemedewerkers op straat. Een aantal bedrijven koopt de mogelijkheid tot sneltesten in voor hun onmisbare medewerkers.”

Schillemans en Raijmaekers willen dan ook weten of een sneltest voor boa’s en politiemedewerkers een optie is, zodat zij zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. “Wat zijn de geschatte kosten voor een sneltest voor onze boa’s en Roosendaalse politieagenten? Bent u bereid om sneltesten voor deze medewerkers (snel) te organiseren? Zo nee, waarom niet, zo ja hoe?”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief