Afbeelding
Foto: Timo Reisiger

Patrick Peeters krijgt Roosenspeld voor inzet VVN Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Patrick Peeters heeft vrijdagmiddag uit handen van loco-burgemeester Cees Lok een Roosenspeld ontvangen. Dat gebeurde in het Mariadal. Patrick Peeters kreeg de Roosenspeld voor zijn vele activiteiten en inzet voor de verkeersveiligheid in de gemeente Roosendaal.

Patrick Peeters maakt vanaf februari 1996 deel uit van het bestuur van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Roosendaal. Dit jaar is dat dus 25 jaar. Sinds 2002 was hij voorzitter van VVN, afdeling Roosendaal (19 jaar lang). Dit jaar nam hij afscheid genomen als voorzitter en werd hij opgevolgd door Eddy Matthijssen.

Onder het voorzitterschap van Patrick Peeters zijn er bijzondere activiteiten tot stand gekomen zoals het Roosendaals Verkeersdoolhof, de opfriscursussen voor senioren en de route-aanduiding van het praktisch verkeersexamen in de binnenstad, zodat alle leerlingen deze route het hele jaar door kunnen oefenen.

Verder was hij altijd de woordvoerder van VVN afdeling Roosendaal die gevraagd en ongevraagd advies gaf over verkeerssituaties die als problematisch beschouwd werden, had hij regelmatig contact met de gemeente, schoof hij aan bij overleggen, en ook werd hij betrokken bij buurtacties in verband met de verkeersveiligheid. 

“Patrick Peeters heeft in zijn functie als voorzitter van Verkeersveiligheid Nederland, afdeling Roosendaal, een zodanige bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid in onze gemeente, dat de Roosenspeld een passende waardering hiervoor is”, aldus Lok. De Roosenspeld is een eerbewijs voor goede ambassadeurs van de gemeente Roosendaal. 

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief