Afbeelding

Raadsvragen over fusie VVV/Citymarketing

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

ROOSENDAAL - De fractie van VLP Roosendaal vraagt zich af wat de financiële gevolgen zijn van de fusie van de VVV en Citymarketing. Daarnaast wil Eric de Regt namens VLP weten wat de kleine steunpunten van de VVV in de dorpen rond Roosendaal ervan gaan merken.

“Onlangs konden we vernemen dat de organisaties van Citymarkering Roosendaal en VVV Roosendaal per 1 januari 2023 één organisatie gaan vormen en dat deze vanaf dan werkzaam zal zijn vanuit de St. Jan in Roosendaal. Inge van Aalst zal haar taak als directeur van VVV Roosendaal met ingang van deze fusie neerleggen. De taken, de activiteiten en de contracten van VVV Roosendaal zullen worden overgedragen aan Citymarketing.
Hoewel deze fusie logisch lijkt heeft onze fractie toch nog enkele vragen: Heeft deze fusie gevolgen voor het VVV-kantoor in Wouw en/of voor de andere kleinere steunpunten in de dorpen en zo ja, welke en per wanneer? Heeft de fusie financiële consequenties voor de gemeente Roosendaal of anderszins en zo ja, welke en over hoeveel geld gaat het dan? Wat merkt de “buitenwereld” van deze fusie?”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief