Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Overvallen Roosendaals tankstation vanavond te zien in Opsporing Gezocht

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Het tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal werd in januari twee maal overvallen. Tijdens beide incidenten zijn de daders op beeld vastgelegd, beelden van de overvallen zijn vanavond te zien in het programma Opsporing gezocht.

Het was in januari twee keer raak bij het tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan. Het Roosendaalse tankstation kreeg in één maand tijd te maken met twee overvallen. Bij de eerste overval, op 2 januari, kwamen twee mannen binnen vallen. Een van heb bedreigde de caissière met een vuurwapen. Bij de tweede overval, op 25 januari, probeerden drie personen een overval te plegen. Hierbij bedreigden ze een medewerker van het tankstation met een mes. Bij beide incidenten raakte niemand gewond.

Vanavond zijn de beelden van de overvallen te zien bij het programma Opsporing Gezocht, om 20:30 uur op NPO2. Eerder werden de beelden al uitgezonden bij Bureau Brabant.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief