Afbeelding
Foto: Appeltje Eitje Foodtruck Festival © Lars de Nijs

Foodtruckfestival Appeltje Eitje verhuist naar het Urban Sports Park

Door: Redactie Algemeen

ROOSENDAAL - Foodtruckfestival Appeltje Eitje is terug en wel op 7, 8 & 9 juli. Dit keer niet in het Vrouwenhof, maar in het Urban Sports Park, rondom containerbar SPOT. In dit ontwikkelingsgebied van Stadsoevers kun je lekker eten, drinken en dansen bij Appeltje Eitje!

“We zijn enthousiast om te kunnen melden dat Appeltje Eitje terug is”, vertelt Koen Vaas van de organisatie. “We verhuizen van het Vrouwenhof naar het Urban Sports Park in Stadsoevers. Dit heeft een aantal redenen: in het Urban Sports Park hebben we onze containerbar SPOT, een speeltuin voor de deur en genoeg ruimte om dezelfde vibe over te kunnen brengen. Daarbij lopen de kosten enorm op om een ‘gratis’ festival te organiseren in het Vrouwenhof. Vandaar dat die keuze snel gemaakt was.”

Familiefestival Appeltje Eitje krijgt een iets intiemere setting met ruim voldoende food en lekker drinken. Foodtrucks met de meest uiteenlopende en lekkerste gerechten van Nederland komen naar het Urban Sports Park. “We zorgen voor gerechten betaalbaar voor elke portemonnee”. De keuze is reuze, ook voor de vegetarische eter!

“De kinderen kunnen helemaal los in de kinderhoek met springkussens, knutselactiviteiten, een grote speeltuin en op zaterdag en zondag een schmincker. Voor de ouders betekent dit zorgeloos genieten.”

Appeltje Eitje is gratis toegankelijk en voor iedereen. Vrijdag 7 juli gaan de poorten om 16.00 uur open en kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten, lekkere (speciaal)bieren, mooie wijnen en toffe muziek.

Appeltje Eitje Foodtruck Festival 2023
Vrijdag 7 juli 2023 – 16:00 – 23:00
Zaterdag 8 juli 2023– 13:00 – 23:00
Zondag 9 juli 2023 – 13:00 – 23:00
Urban Sports Park, Roosendaal
Toegang is gratisBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief