Afbeelding
Foto: A Perfect Jane

A Perfect Jane doneert onverkochte schoenen aan het Leger des Heils

Door: Redactie Algemeen

ROOSENDAAL - Het Roosendaalse schoenenmerk A perfect Jane gaat de samenwerking met het Leger des Heils. Vanaf nu worden onverkochte schoenen gedoneerd aan het goede doel. Uiteindelijk worden de schoenen gebruikt om noodhulp te bieden aan mensen die zijn getroffen door oorlogen of natuurrampen.

 A Perfect Jane, het Roosendaalse merk dat bekend staat om zijn veganistische en duurzame damesschoenen, zet zich nu nog meer in voor het goede doel. Naast het doneren van een deel van hun winst aan een dierenopvang, slaan ze ook de handen ineen met het Leger des Heils. Ze zullen hun onverkochte schoenen schenken aan het Leger des Heils, dat deze zal gebruiken om noodhulp te bieden aan mensen die zijn getroffen door oorlogen of natuurrampen. Op deze manier helpen ze niet alleen dieren, maar ook mensen die dringend hulp nodig hebben. 

Het merk is trots op zijn duurzame en ethische productieproces, evenals op hun inzet voor een betere wereld. Klanten kunnen met een gerust hart een paar schoenen kopen, wetende dat ze bijdragen aan het verbeteren van het leven van zowel dieren als mensen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief