Afbeelding
Foto: Nico Koevoets

Weerbericht Rucphen: ‘Komende dagen veel wolken en langzaam wat kouder’

Door: Addo Sprangers Algemeen

RUCPHEN - Weerman Nico Koevoets houdt zich al jaren bezig met het weer in West-Brabant. Vandaag de weersverwachting voor dinsdag 29 november en de komende dagen.


Vandaag een grijze start van de dag met laaghangende wolken. Plaatselijk is het mistig of nevelig. Na 9.00 uur zal het zicht op veel plaatse langzaam verbeteren en waarschijnlijk is het aan het begin van de middag nergens meer mistig. Of er ruimte komt voor de zon? Die kans is niet zo groot. Lokaal kan er een spatje regen vallen. Er staat een zwak noordelijk windje bij 9 graden.


Het weer voor de komende dagen

Woensdag 30 november
November sluit woensdag af met veel laaghangende grijze wolken. Het is droog, maar de wind is naar het oosten gedraaid en zwak. Met 7 graden is het wel bekeken. Voor het gevoel wordt het al een beetje kouder.

Donderdag 1 december
Met december op de kalender wordt het vooral gevoelsmatig kouder. Dat komt door een aantrekkende noordoostenwind van 3 of 4 Beaufort. Die voert nog wat koudere lucht aan met maxima tot 5 graden. Het is overwegend grijs bewolkt met lokaal wat gemiezer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief