Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Werkzaamheden tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord

Door: Bregje Kop Algemeen

DINTELOORD - De snelweg A4 tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord is afgesloten van maandag 10 oktober 22.00 uur tot dinsdag 11 oktober 05.00 uur in de richting van Bergen op Zoom.

Er worden dan onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

De volgende afsluitingen vinden plaats op de snelweg A4 tussen knooppunt Sabina en afrit (24) Dinteloord richting Bergen op Zoom, van maandag 10 oktober 22.00 uur tot dinsdag 11 oktober 05.00 uur. Snelweg A59/A4 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Roosendaal/Dordrecht richting Bergen op ZoomAfrit (24) Dinteloord van de A4 richting Bergen op Zoom

Omleidingsroutes
Tijdens de werkzaamheden geven gele borden informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud 
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Dit heeft als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief