thema: pixel art bij cursus tekenen & schilderen afgelopen seizoen
thema: pixel art bij cursus tekenen & schilderen afgelopen seizoen Foto: Marianne van der Meer

Open Dag Kunstcentrum

zaterdag 25 maart 2023 13:00 t/m 16:30

Op 25 maart is het de traditionele Open Dag bij het Kunstcentrum Steenbergen. In ‘t Cromwiel staan en hangen in 2 zalen de werkstukken van de cursisten van keramiek en tekenen en schilderen. Van de twee cursussen fotografie is ook dit jaar de bekende beamerpresentatie, naast de foto’s die aan de wand worden tentoongesteld. Tijdens deze middag kunt u ook enkele cursisten van Tekenen en Schilderen aan het werk zien. Heeft u zelf ook ambitie om aan een van de cursussen mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij voor komend seizoen. Voor informatie kunt u op onze website www.KCSteenbergen.nl  kijken of op de Open Dag aan de diverse docenten vragen. Er liggen dan ook infoblaadjes. De Open dag start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Locatie