Afbeelding
Foto:

Training: Oefenen met cijfers en getallen

vrijdag 17 mei 10:00 - 11:30

Iedereen komt dagelijks situaties tegen waarbij getallen en rekenvaardigheden een rol spelen. Maar kunnen rekenen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In deze training oefen je met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen, rekenen met tijd (klok, tabellen, lezen en agenda), rekenen met geld (wisselgeld, prijzen en kortingen), breuken en verhoudingen (hoeveelheden en verdelen) en meten/wegen (meters, liters, grammen en inhoud). Heb je zin om in een gezellige sfeer anderen te ontmoeten en tegelijkertijd te leren rekenen? Meld je dan aan. Bibliotheek in Steenbergen, Blauwstraat 30. Deelname is voor iedereen gratis. Wel vooraf aanmelden. Ga naar www.bibliotheekwb.nl voor meer informatie en aanmelden. Zoek in de agenda op Getallen.

Locatie