Een Amsterdamse traumahelikopter werd opgeroepen.
Een Amsterdamse traumahelikopter werd opgeroepen. Foto: HVZeeland

Fietser met spoed naar ziekenhuis na botsing met scooter langs Postweg

Door: Olaf Knook 112 Meldingen

POORTVLIET - Een fietser en een scooterrijder zijn woensdagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad lang de Postweg bij Poortvliet. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd er een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen naar het incident.

Het ongeval gebeurde rond 21.35 uur langs de Postweg tussen de Snabbeweg en de Kadijk. Langs de N286, een provinciale weg, kwamen een fietser en een scooter om onbekende redenen met elkaar in botsing. Vanwege de ernst van het ongeval kwamen er drie ambulances naar de locatie van het incident.

Traumahelikopter

Ook werd er een traumahelikopter uit Amsterdam ingeschakeld, maar uiteindelijk bleek die niet meer nodig te zijn. De fietser werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen is niet bekend. De bestuurder van de scooter kreeg ook behandeling van het ambulancepersoneel. De politie onderzoekt nu hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief