Afbeelding
Foto: AVC/BlijvenSpetteren

Beachvolleybalvelden bij zwembad De Spetter 21 augustus feestelijk geopend

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Drie beachvolleybalvelden worden 21 augustus officieel geopend bij zwembad De Spetter. Deze velden zijn toegankelijk voor alle gasten van het zwembad.

Op vrijdagavond 21 augustus aanstaande worden de drie beachvelden bij het zwembad De Spetter inTholen officieel geopend. Deze velden zijn een mooie toevoeging aan het zwembadterrein en bieden veel mogelijkheden voor diverse sporten. De velden zijn vrij toegankelijk voor alle gasten van het zwembad. 

Bij de totstandkoming van deze velden zijn er diverse partijen betrokken geweest; Volleybalvereniging AVC’87, Zwembadraad Blijven Spetteren en de gemeente Tholen. AVC’87 is de eigenaar en hoofdgebruiker van de velden. Hoofdsponsor is de Lions Club Tholen, zij hebben met de royale opbrengst van de Haringparty 2019 het startschot gegeven voor deze prachtige ontwikkeling. Daarnaast hebben diverse sponsoren op verschillende manieren bijgedragen aan de realisatie van de beachvelden. 

Vertegenwoordigers van de betrokken partijen zijn aanwezig om het eindresultaat te bewonderen. Wethouder Hommel wordt uitgedaagd de sportieve openingshandeling te verrichten. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief