Radio-dj Domien Verschuuren met het 'Gouden Stuur'
Radio-dj Domien Verschuuren met het 'Gouden Stuur' Foto: Qmusic

Richard Stuifzand maakt kans op de titel ‘leukste rijinstructeur van Nederland’

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - De Thoolse Richard Stuifzand maakt kans op de titel ‘leukste rijinstructeur van Nederland’. Deze prijs wordt uitgereikt door radiozender Qmusic. Stemmen op Richard kan nog tot en met aanstaande donderdag.

Radiostation Qmusic is op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland. “Eind van de werkdag is in zicht, lekker op weg naar huis! Miljoenen mensen zijn wekelijks onderweg in de auto en dat mede dankzij de rijinstructeur die jou heeft geholpen je rijbewijs te halen”, aldus Qmusic. Daarom gaat radio-dj Domien Verschuuren op zoek naar de leukste rijinstructeur van Nederland.

Iedereen kon afgelopen weken zijn/haar favoriete rijinstructeur nomineren. “En dat hebben jullie massaal gedaan”, aldus de radiozender. Vanaf 30 januari kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriet, zodat hij of zij kans maakt op het ‘Gouden Stuur’. 

Richard Stuifzand
De Thoolse rijinstructeur Richard Stuifzand is genomineerd voor deze titel. Hij is eigenaar van Verkeersschool Eureka in Tholen.

Stemmen kan nog tot en met aanstaande donderdag 18.59 uur. “Als alle stemmen geteld zijn, nemen 3 finalisten het tegen elkaar op in een laatste stemronde op 8 februari”, aldus Qmusic. 

Op 9 februari wordt er uiteindelijk één instructeur bekroond tot leukste rijinstructeur van Nederland. Hij of zij rijdt naar huis met het Gouden Stuur, een hele mooie ere titel, een goed herkenbare auto (met Leukste Rijinstructeur van Nederland sticker) en lokale media aandacht.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief