Boer Bart uit Sint Philipsland
Boer Bart uit Sint Philipsland Foto: Rick de Visser

Boer Bart uit Sint Philipsland schittert op sexyboerenkalender

Door: Olaf Knook Algemeen

SINT PHILIPSLAND - Boer Bart uit Sint Philipsland is een van de dertig gelukkige boeren die is geselecteerd voor de 6e editie van De Boeren Kalender. Deze bijzondere kalender staat bekend om zijn ondeugende foto’s van boeren en boerinnen.

De Boeren Kalender wordt elk jaar populairder, zo vertelt de organisatie. Steeds meer boeren en boerinnen melden zich aan om deel uit te maken van deze speciale kalender met pikante foto’s van boeren en boerinnen over het hele land. Bart is een van de dertig boeren die dit jaar is gekozen om te schitteren in de kalender.

Voor Bart blijft het een verrassing hoe zijn bijdrage aan de kalender eruit zal zien. Hoewel er al wat foto’s online zijn, weet hij nog niet voor welke maand en welke foto’s uiteindelijk in de kalender terechtkomen.

Groot feest

Op vrijdag 6 oktober worden de dertig gelukkigen op een groot feest gepresenteerd bij Bij Lampe in Raalte. Het wordt een feestelijke avond met modellen die zichzelf voorstellen op de catwalk en muziek van DJ Rhandy Bishop, plus een optreden van ‘Het Foute Uur’ van Qmusic. Dit geeft de modellen de kans om alvast aan de aandacht te wennen voordat de kalender uitkomt.

Boer Bart uit Sint Philipsland
Boer Bart uit Sint Philipsland


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief