Afbeelding
Foto: Uitgeverij de Bode

Het Jaarboek Tholen 2023 is vanaf nu beschikbaar: Hier haal jij hem

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - Hét naslagwerk van Tholen 2023 is vanaf nu beschikbaar. Het Jaarboek Tholen 2023 is voor slechts 14,95 euro te koop bij diverse winkels en online via www.bodeshop.nl.

Voor de vierde keer presenteert de Thoolse Bode het Jaarboek Tholen. Na de succesvolle edities van 2020, 2021 en 2022 is nu ook het Jaarboek Tholen 2023 beschikbaar. In het jaarboek wordt in zo’n 100 pagina’s op overzichtelijke wijze teruggeblikt op de belangrijkste gebeurtenissen uit 2023 op Tholen Kortom. Een prachtig lokaal naslagwerk over Tholen en een waardevolle uitgave om te bewaren of cadeau te geven!

Verkooppunten

Het jaarboek is te koop bij Boekhandel Dieleman aan de Dalemsestraat in Tholen, bij Primera Tholen aan de Schietbaan en bij Juwelier van der Maarl op de Markt in Sint-Maartensdijk. Het jaarboek is online te bestellen via www.bodeshop.nl.

Gratis jaarboek

Vrienden van de Bode ontvangen het Jaarboek Tholen gratis. Bovendien profiteren zij het hele jaar door van mooie winacties, hoge kortingen en presentjes van lokale ondernemers. Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie naar www.vriendenvandebode.nl.

Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief