Een scootmobieltocht van een paar jaar terug.
Een scootmobieltocht van een paar jaar terug. Foto: Archief

Gratis scootmobieltocht voor 55-plussers door en rond Sint-Annaland

Door: Redactie Algemeen

SINT-ANNALAND - Werkgroep ‘Lekker in je vel’ houdt op donderdag 21 maart opnieuw een gratis scootmobieltocht. Deze keer trekt de tocht van ongeveer 10 kilometer door en rond Sint-Annaland. De tocht is bedoeld voor 55-plussers met een scootmobiel, driewieler of duo-fiets. Het is mogelijk om als introducee van een deelnemer mee te gaan op een eigen fiets. Vooraf aanmelden is verplicht.

De scootmobieltocht is een gezellig uitje voor mensen van 55 jaar en ouder. Voor de liefhebbers begint de dag met een warme maaltijd om 12.00 uur bij zorgcentrum De Schutse. Geïnteresseerden moeten dit wel uiterlijk 18 maart melden. De kosten van de lunch betaal je daar.

Bijzondere plekken

Daarna verzamelen alle deelnemers om 13.00 uur bij het zorgcentrum. Een halfuur later vertrekt de groep. Ze rijden langs een aantal bijzondere plekken in Sint-Annaland, waar ze mogen kijken, proeven en meedoen. De tocht is ongeveer 10 kilometer lang. Er wordt gezorgd voor koffie en thee met iets lekkers.

Aanmelden
De Scootmobieltocht wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Lekker in je vel’ in de gemeente Tholen en is onderdeel van het Leefstijlakkoord. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van Jij op Tholen of door te bellen naar 14 0166.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief