De online specialisten van uitgeverij de Bode zorgen voor een goed gevonden website. FOTO SHUTTERSTOCK
De online specialisten van uitgeverij de Bode zorgen voor een goed gevonden website. FOTO SHUTTERSTOCK

Laat uw website maken door Uitgeverij de Bode

Door: Monique Jansen OUD Bedrijvig Nieuws

Uw website hoog laten scoren in de zoekmachines? Laat uw site dan maken door dé online specialisten van Uitgeverij de Bode. "We kregen steeds vaker de vraag van bedrijven of we ook konden helpen met promotie op internet. Op dit vlak hebben we al veel succesvolle cursussen gegeven. Daarbij kwam al snel de vervolgvraag of we ook websites konden verbeteren of maken", geeft online specialist Bert Paauwe aan.

DOOR MONIQUE JANSEN

Voor lokale bedrijven is het noodzakelijk dat hun website goed wordt gevonden. Daarom voeren online specialisten van de Bode een zoekwoordenonderzoek uit. Met de juiste zoekwoorden worden tekstpagina's snel geoptimaliseerd, zodat de site goed wordt gevonden door bestaande en potentiële klanten.

Aantrekkelijk ontwerp

Het is belangrijk om de website te voorzien van de juiste content én structuur. Zo pikken zoekmachines die snel op en komen klanten snel uit bij uw product of dienst. De online specialisten van de Bode zorgen daarnaast voor een visueel aantrekkelijke website met een overzichtelijke menustructuur. Op deze manier vindt de bezoeker sneller wat hij zoekt. "Uit onderzoek blijkt dat mensen de website binnen drie seconden verlaten als ze niet in één oogopslag zien waar deze overgaat of hetgeen ze op zoek zijn", geeft Paauwe aan. Via een eenvoudig CMS-systeem kan iedereen makkelijk nieuwe content plaatsen.

Dienst aanbieden

Uitgeverij de Bode heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met het maken van gebruiksvriendelijke websites die snel én goed zijn te vinden. "Het is voor een lokaal bedrijf van levensbelang om zichtbaar te zijn op internet. Mensen lezen de krant met een telefoon in de hand en vergelijken het offline aanbod meteen online. Als jij als lokale ondernemer dan niet zichtbaar bent, heb je grote kans dat je concurrent er ondanks jouw inspanning met de deal vandoor gaat", licht Paauwe toe. Een website goed onderhouden kost de nodige tijd die je als ondernemer niet altijd hebt. Laat u hierbij ontzorgen door te kiezen voor het pakket 'Veilig Online' van de Bode. Er wordt dan niet alleen een website gemaakt, maar ook de domeinnaam, hosting, updates, licenties en backup worden geregeld. Op deze manier houdt de ondernemer één aanspreekpunt.

Betrouwbaar én betrokken

"De Bode is al jaren een betrouwbare én betrokken partij op het gebied van lokale en online promotie. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om gevonden te worden. Op verzoek van onze klanten gaan we daar nu nog een stap verder in. Samen gaan we aan de slag om te zorgen voor een goed vindbare én mooie website", besluit Paauwe.

Heeft u interesse in het laten maken van uw website?
Neem dan contact op of bel met Bert Paauwe op 0118-251411Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief