Afbeelding
Foto: Yuri Floris Fotografie

Autoschade Buijs: ‘Werken met ZLM geeft ons veel vertrouwen’

Door: Olaf Knook Bedrijvig Nieuws

THOLEN - Schade aan je auto? Dan zorgt Autoschade Buijs voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vanaf 1 maart is dit Thoolse bedrijf aan de Ambachtsweg een erkend schadehersteller van ZLM Verzekeringen. Met deze nieuwe samenwerking blijft Autoschade Buijs na 17 jaar haar groeiende service nog altijd uitbreiden.

Autoschade Buijs is al sinds 2007 een vertrouwde naam in de regio voor hoogwaardige reparatie van auto’s en bedrijfsbusjes. Denk aan ruitschade, deukjes en krassen. Gert-Jan en Marianne Buijs begonnen hun autoschadeherstelbedrijf aan de Ampèrestraat en ook nog een tijdje aan de Energieweg. In 2018 zijn ze verhuisd naar hun huidige pand aan de Ambachtsweg om aan de groeiende vraag te voldoen. “We bleven maar groeien met het aantal klanten. Dus hadden we ook een groter pand nodig”, zegt Marianne.

Meer duidelijkheid voor de klant

Die groei wordt nu bekrachtigd door de erkenning als schadehersteller door ZLM Verzekeringen. Heb je autoschade in de regio? Dan kan tussenpersoon Overbeeke je voortaan ook doorverwijzen naar Autoschade Buijs. Hierdoor is er voor Marianne nu eindelijk meer duidelijkheid richting de klant, want tot 1 maart was het autoschadeherstelbedrijf niet aangesloten bij ZLM. “We hadden al veel klanten van ZLM, maar niet iedereen wist dat ze bij ons terechtkonden. Sommige op het eiland gingen met hun kapotte auto de brug over. Dat kon verwarrend zijn. Nu kunnen deze klanten onder andere ook naar ons doorverwezen worden.”

Zeeuwen onder elkaar

ZLM is net als Autoschade Buijs een Zeeuws bedrijf, wat voor Marianne extra vertrouwd voelt. Maar bovenal voelt de samenwerking als een beloning voor het harde werk. “Het was een lang selectietraject. Ze baseren dit niet op één dossier. Het voelt goed dat we na al die jaren nog steeds worden gezien als een betrouwbaar bedrijf.”

Tevreden naar huis

Voor de klanten verandert er eigenlijk niets, verzekert Marianne. “We blijven elke autoschade snel oplossen en bieden indien nodig een leenauto aan. Wij regelen alles voor onze klanten.” Klanttevredenheid is de topprioriteit bij Autoschade Buijs. “Als er iets is, lossen we het op. We willen dat mensen weten dat we altijd voor ze klaarstaan. Klanten moeten na ons bezoek weer tevreden naar huis gaan.”

Altijd paraat staan

Het vertrouwen dat ze nu krijgen van ZLM Verzekeringen doet Marianne deugd. “Vertrouwen is iets waar je aan bouwt. We zijn in 2007 begonnen en hebben nu een prachtig bedrijf.” Met vijf werknemers, en soms extra hulp van zzp’ers, staan ze klaar om hun klanten te helpen. Zelfs bij drukte. Iedereen mag zonder afspraak langskomen. “We zijn een laagdrempelig bedrijf en nemen al het gedoe rondom autoschade weg voor onze klanten. Het is mooi dat onze klanten dat ook zien.”

Autoschade Buijs
Ambachtsweg 11
0166 606 898
www.autoschadebuijs.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief