De Oesterschelp aan de Simon Lindhoutstraat.
De Oesterschelp aan de Simon Lindhoutstraat. Foto: Google Maps

Zes studieavonden bij de Oesterschelp Tholen over bijbelboek Daniël

Door: Redactie Ingezonden

THOLEN - Vanaf woensdag 13 maart start er in de Christengemeente Tholen een serie van zes bijbelstudieavonden over het Bijbelboek Daniël. Deze serie is een vervolg op de eerder gehouden studieavonden over het Bijbelboek Openbaring, die inmiddels onder de noemer van ‘Zie, Ik kom spoedig’ ook als 40-delige serie op YouTube zijn te volgen.

De studies worden gehouden door bijbelleraar, voorganger en schrijver Wim Grandia. Na zijn intensieve bestudering van Openbaring en het schrijven van zijn boek ‘Zie, Ik kom spoedig’ is bij Wim het verlangen ontstaan om zich ook verder te verdiepen in de rijke inhoud van het Bijbelboek Daniël. Onvoorstelbaar wat deze profeet zo’n 2.600 jaar geleden ook al van God kreeg geopenbaard over zaken die in onze tijd steeds meer werkelijkheid lijken te worden.

De tijd van het einde

Je kunt wel stellen, zo geeft Grandia zelf aan, dat de Bijbelboeken Openbaring en Daniël zo’n eenheid met elkaar vormen, dat er sprake is van twee bij elkaar horende delen. In de diverse visioenen die Daniël krijgt, wordt regelmatig gesproken over ‘de tijd van het einde’. Wat dit betekent en of dit ook over onze tijd gaat, zal tijdens de zes avonden uitgebreid worden behandeld.

Maart, april en mei

De avonden beginnen om 19:30 uur en worden gehouden op de woensdagen 13 en 27 maart, 10 en 14 april, 8 en 22 mei. U bent van harte welkom in de Oesterschelp, Simon Lindhoutstraat 1A te Tholen. De toegang is vrij en ter bestrijding van de onkosten wordt een collecte gehouden. Voor meer informatie ga naar www.zieikkomspoedig.nl.


Foto: Wim GrandiaBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief