De jubilarissen Marieke, Jaco, Nerissa, Conny (vlnr)
De jubilarissen Marieke, Jaco, Nerissa, Conny (vlnr) Foto: Rien Burgers

Concordia Tholen huldigt jubilarissen tijdens uitverkocht concert in Meulvliet

Sport en vereniging

THOLEN - In een uitverkochte Meulvliet traden afgelopen zaterdag maar liefst 150 muzikanten van Koninklijke Muziekvereniging Concordia op. Bij het jaarlijks terugkerende Concordia Concert kwam zowel jong als oud aan bod. Ook werden er deze avond vier jubilarissen gehuldigd. 

Het harmonieorkest, o.l.v. Marcel Hartendorp, zorgde voor een spetterende opening met de bekende openingstune van de Formule 1, gevolgd door bekende melodieën uit Star Wars. Daarna passeerden diverse groepen van de vereniging de revue, waaronder de samenspelgroep, slagwerkgroep en Kinderkoor Eigenwijs. Het kinderkoor is de afgelopen maand, door promotie op basisscholen, gegroeid tot maar liefst 30 kinderen. Voor velen was het hun allereerste optreden.

Jubilarissen
Tijdens het concert werden er ook vier jubilarissen gehuldigd. Conny de Kok (40 jaar lid), Nerissa Menheere (25 jaar lid), Jaco Pekelsma (25 jaar lid) en Marieke Verkamman (25 jaar lid) werden door voorzitter Jesse de Hond in het zonnetje gezet. Allen ontvingen een zilveren speld.

Solist Jochem van de Velde tijdens 'Alfie'
Kinderkoor Eigenwijs zong uit volle borst mee
De samenspelgroep was ook van de partij
150 muzikanten speelden voor een uitverkochte Meulvliet


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief