Verenigingen gaan weer lootjes verkopen aan de deur.
Verenigingen gaan weer lootjes verkopen aan de deur. Foto: Grote Clubactie

Deze 8 verenigingen op Tholen gaan weer loten verkopen via de Grote Clubactie

Door: Redactie Sport en vereniging

THOLEN - De Grote Clubactie gaat op zaterdag 23 september weer van start en dit jaar doen acht Thoolse verenigingen mee. Dit initiatief biedt verenigingen de kans extra inkomsten te genereren voor hun activiteiten door de verkoop van loten. Een lot kost 3 euro per stuk, waarvan 80 procent naar de club gaat.

Directeur Frank Molkenboer van de Grote Clubactie toont zijn trots over de deelname van zoveel leden aan deze actie. “Bij je club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we steeds vaker horen, is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is, maar ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het echte clubgevoel.”

De Grote Clubactie ondersteunt allerlei verenigingen, van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor slechts 3 euro per lot kunnen mensen een club in hun buurt steunen, waarbij maar liefst 80 procent van de opbrengst direct naar de clubkas gaat. Met de inkomsten kunnen de clubs bijvoorbeeld nieuwe activiteiten organiseren of spullen aanschaffen.

Deelnemers

Deze acht verenigingen op Tholen doen mee met de lootjesverkoop via de Grote Clubactie:

Poortvliet: Gymnastiekvereniging Excelsior, v.v. SPS
Tholen: G.V. Olympia, Voetbalvereniging Tholense Boys, Stichting Scouting Heenetrecht
Sint-Annaland: Gymnastiekvereniging WIK, VV WHS
Oud-Vossemeer: v.v. VosmeerBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief